Wil jij leren haken? Ik leer je het graag, in een workshop leren haken met een bloem.
Haken is Hip, zeker nu Bobbi Eden ook haar haak avonturen deelt. Bekijk het filmpje hoe Bobbi jou leert haken. 

Workshop leren haken

Workshop leren haken

Ik vind het erg leuk om jou te leren haken. Ik heb het zelf geleerd door met de laptop op schoot, filmpjes over haken leren te kijken en tegelijkertijd mee te doen. Dat is nu ongeveer 9 jaar geleden. Ik heb ondertussen vele dingen gehaakt van knuffels tot sprei. Ik vind haken erg leuk om te doen! Het ontspant me en met het haken kan ik het gevoel iets te moeten creëren bevredigen.

Afgelopen woensdag gaf ik sinds tijden weer een haakworkshop voor beginners. En het was heel erg leuk. Ik was alleen weer een beetje te enthousiast, met meerdere patronen door elkaar te werken.  In eerdere haakworkshops werkte ik altijd met een bloem. Met een bloem heb je snel resultaat en je leert alle basis steken in 1 klein project. De volgende workshop voor beginners wordt toch een bloem.

Alvast proberen

Misschien vind je het leuk om het alvast te proberen? Mocht het niet lukken, kan je altijd bij mij een beginners workshop of cursus volgen!

Benodigdheden

  • Haaknaald
  • Katoen
  • Schaar
  • Stopnaald

Werkbeschrijving

  • Haak een ketting van 7 losse en sluit de ring met een half vaste
  • Toer 1: 1 losse en 9 vaste in de ring, sluit met een half vaste in de losse
  • Toer 2: * 1 losse en vervolgens in de volgende vaste 1 stokje, 1 dubbel stokje, 1 stokje, 1 losse.* In de volgende vaste een half vaste. Je eerste bloemblaadje is af! Herhaal * – *
  • Sluit met een half vaste in de eerste losse van de toer.
  • Hecht af en werk de draad netjes weg met de stopnaald.

Diagram

Diagram bloem leren haken

Ik wil deze workshop regelmatig gaan geven, dus mocht je interesse hebben, houd mijn Facebookpagina in de gaten voor actuele data!

Op de aanmeldpagina staan ook actuele date!