Tja, wat heb ik toch allemaal gedaan?! Nou ik ben gaan werken, nadat ik redelijk hersteld ben van een gebroken enkel. En dat werken neemt best wat tijd in beslag… hihi! Daarnaast ging het haken mij een beetje tegenstaan. Het papier, potlood en verf begon aan mij te trekken.

Via een vriendin ontdekte ik het artjournalen en daarmee mixed media art. En daar werd ik helemaal verliefd op. Ik volgde verschillende online workshops en bekeek vele filmpjes op YouTube. 

Ik keek vooral de filmpjes van Maremi Small Art,
Ze heeft een heerlijk accent en maakt de meest prachtige dingen.

Daarna ging ik over naar Marieke Blokland van Bloknote.nl, ook zo grappig in het Engels. Marieke heeft zoveel kennis van de materialen die je met mixed media kan gebruiken. Echt een expert!

En nu volg ik zo’n beetje alles van Tamara Laporte van Willowing.org. Tamara is mijn nieuwe held. Ze is van origine Nederlandse maar woont tegenwoordig in Groot Brittannië. Bij Tamara volg ik op dit moment zowel de online cursus Lifebook 2019 en Ever After 2019 met style development. Deze laatste is echt zo geweldig omdat ik nu echt onderzoek wat mijn eigen stijl is. Want anderen zeggen wel dat ik een eigen stijl heb, ik zie die helaas zelf niet zo duidelijk! Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie mixed media artiesten, daar kom ik echt nog wel een keer op terug. 

Nu wil ik graag mijn werk met je delen…
In bijgaand filmpje blader ik door mijn artjournal. Deze is nog niet vol, maar je kan hierin al zoveel verschil zien tussen mijn eerste werkstukken en de laatste. Het is echt waar, oefening baart kunst!

https://youtu.be/vGFnPMvJcV8

Ik hoor graag door wie jij je laat inspireren, laat hieronder jouw reactie achter!

Liefs
Mariëlle