Omdat ik niet meer zo geïnspireerd was bij Pronty ben ik daar gestopt. Ik kon me niet meer zo goed vinden in de producten en vond het erg veel gedoe. Na veel wikken en wegen heb ik het opgezegd. Want laten we eerlijk wezen, gratis materiaal krijgen is best leuk! Maar er zaten voor mij teveel haken en ogen aan mijn lidmaatschap.

Ik dacht even rustig aan te gaan doen, even gewoon lekker zelf aan de slag. Totdat ik een berichtje van Carla van De Scrapheap kreeg. Of ik wilde overwegen om in het DT van De Scrapheap te komen?! Ik was verbaasd maar ook vereerd. Carla had gehoord dat ik weg was bij Pronty en wilde graag dat ik het DT van haar super (!!!) leuke (!!!) winkel kwam versterken. Na enige bedenk tijd heb ik toch ja gezegd.

Ik vond het eigenlijk zo leuk dat ik werd gevraagd, dat ik eigenlijk geen Nee durfde te zeggen…

Dus vanaf januari 2022 ben ik onderdeel van het DT van De Scrapheap. Wat een gezelligheid, vrolijkheid en verbondenheid kwam er op mijn pad. Het was een warm badje. Iedereen zo warm, aardig en lief. En ik voelde me gelijk helemaal thuis in dit team.

 

Een van mijn eerste bijdrage.

Wat werkt het anders wanneer je voor een winkel in een DT zit. Voor een merk ben je zo gebonden en dat is misschien ook wel precies waar ik last van had. Ik ben nu heerlijk bij De Scrapheap online bezig.

 

Step By Step; monochrome werken!

In mijn eerste Step by Step wilde ik iedereen uitdagen om in één kleurfamilie te werken. Ik vond het zo leuk om te doen. Te verzinnen hoe het eea op papier moet komen! Maandelijks is er bij De Scrapheap op Facebook een Step by Step. In de eerste volle week van de maand krijg je dagelijks een opdracht en met elke opdracht bouw je je pagina op!

 

Een foto tutorial…

In foto ’s leg ik uit hoe ik deze pagina gemaakt heb. Je kan deze pagina vinden in de Facebookgroep De Scrapheap Community.
Ik hoop dat je daar net zoveel plezier beleeft als ik doe!

Liefs,
Mariëlle

PS. ik organiseer dit jaar voor het eerst een online Artjournal zomer cursus!

PPS. helaas is de samenwerking met Carla beëindigt en ben ik niet langer lid van het Scrapheap DT…