In april ben ik begonnen met de Nederlandse Handletter Uitdaging en in mei ga ik daar mee door.
Ik betrapte mezelf erop dat ik ook Engelse woorden gebruikt in mijn bullet journal. En ik zocht naar Nederlandse handletter challenges, maar die zijn er echt heel erg weinig. Ik dacht dat het een goed idee was om een Nederlandse challenge te beginnen… Uh, uitdaging heb ik het dan ook genoemd! 

De woorden en zinnen zullen in het Nederlands zijn. En voor de maand mei heb ik gekozen voor woorden en zinnen die te maken hebben met Nederlandstalige muziek. Thema’s voor volgende uitdagingen zijn: films, TV, fruit enz. Mocht jij een idee hebben voor een leuk thema laat dan hieronder een reactie achter! Alvast bedankt!!!

 

Nederlandse Handletter Uitdfaging

Download hieronder de PDF
HandletterChallenge Mei2018

Welk materiaal

Voor het handeletteren van de Nederlands Handletter Uitdaging gebruikte ik in de maand april een bullet journal van de Action. Ik letterde meerder dagen op één pagina. Maar voor de komende uitdaging ga ik dat ander doen. Zodat ik mooiere foto’s kan maken van mijn creaties die ik dan kan posten op Instagram. Volg je me daar al?

Meedoen met Nederlandse Handletter Uitdaging

Ik plaats elke maand een nieuwe lijst met woorden en zinnen om te handletteren en te tekenen. Vind je het leuk om jouw creaties te delen, gebruik dan de hashtag #MMNHU (MarielleMaaktNederlandseHandletterUitdaging). Ik ben erg benieuwd wat jij er van maakt.

Voel je niet verplicht om alle dagen te letteren, soms heb je geen tijd of vind je het woord of de zin 3x niks. Sla die dag(en) dan gewoon lekker over. Het belangrijkste is dat we samen plezier hebben in het handletteren en tekenen. Het is niet de bedoeling dat je je ook maar enigzins schuldig zou voelen om een dag niet te letteren of te tekenen. Ik zelf ga proberen zoveel mogelijk dagelijks te letteren en mijn creaties online te zetten. Maar het zal vast ook bij mij voor komen dat ik soms een dag moet overslaan…

Ik vind het leuk als je mee doet en jouw creaties (online!?) met me deelt!
Tot snel!