Hallo! hier weer eens een blogje. Niet zo zeer over creatief bezig… Maar wel over mijn plannen. Want afgelopen zomer heb ik de Artjournal Zomer 2022 gehost op Instagram. Dit was een online artjournal cursus die het hele zomer besloeg.

We zijn op 11 juli begonnen met een Live op Instagram, daarna kwamen er 3 weken lang video’s online en volgde er weer een live. Deze cyclus herhaal zich in augustus en op 5 september hebben we de cursus afgesloten met een live. Alle deelnemers blijven toegang tot de video’s houden tot 1 juni 2023. Dan wil ik eigenlijk een nieuwe cursus voor jullie hebben. Want ik vond dit ontzettend leuk om te doen.

Ik moet alleen gaan uitvogelen wat nu het handigst is om te doen. Want ik wil het eigen allemaal in eigen beheer doen, en niet meer afhankelijk zijn van bijvoorbeeld Insta, want dat is me toch niet zo goed bevallen.

Dus ik ben nu druk bezig met hoe ik het eea technisch wil gaan inrichten en omdat mijn DT-lidmaatschap bij de Scrapheap is beëindigt kan ik me hier helemaal op concentreren! Jeej!
Ik ga werken aan nieuwe lessen zowel online als in het echt op locatie. Ik ga kijken waar ik les kan gaan geven in mixed media. Dus dit wordt vervolgd!

Hele fijne dag en hopelijk tot snel!!!