Ik keek zo uit het Creaweekend in Hardenberg, helaas heeft de griep een stevige grip op mijn gezondheid en kon ik niet gaan… Maar daardoor kon ik wel eens even lekker creatief aan de slag en heb ik april opgezet in mijn bullet journal.

Bullet Journaling is momenteel heel erg hip! Ik gebruik al een tijdje een bullet journal, omdat ik nogal moeite had met het onthouden van taken en to-do-lijstjes… Ik volgde Kara van Boho Berry op Instagram en zij introduceerde Ryder Carrol bij mij. De bedenker van de bullet journal. Wil je weten hoe het oorspronkelijk is bedoeld? Kijk dan op zijn website!

Goed, mocht je een vraag hebben over bullet journaling, stel hem hieronder bij de reacties en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

April opgezet in mijn bullet journal

Elke maand maak ik een leuke, mooie, gekke of gezellige ‘Hello…’ pagina, om de maand mee te starten. Tijdens dit moment overdenk ik ook de afgelopen maand, wat was fijn, wat niet. Wat werkte in mijn bullet journal en wat niet en wat wil ik de komende maand in mijn bullet journal verwerken.
Ik gebruik steeds meer washi tape. Het is een heerlijk materiaal om mee te werken omdat het zo snel resultaat geeft. Meestal gebruik ik meerdere washi’s over en met elkaar om een leuk effect te krijgen.
Maar voor april wilde ik wat meer watercolor toepassen. Maar om met echte waterverf te werken in mijn MUS, durf ik niet zo goed omdat ik bang ben dat deze doordrukt en andere pagina’s ‘beschadigd’…

bujo april 2018

Gebruikt materiaal

Dus voor april gebruikte ik het volgende:

  • Koi coloring brush pens (deep yellow, dark brown, sap green, pale orange, fuchsia)
  • Koi waterbrush
  • een verfschaaltje
  • potlood
  • gum
  • Micron pen 0.1
  • maand stempel (van AliExpress)

bujo monthly april 2018

Zo maakte ik de pagina

Eerst tekende ik de woorden April en Hello, daarna bepaalde ik waar de bloesem moest komen. Dit tekende ik uit en zocht de kleuren die ik wilde gebruiken. Door met de stift op het schaaltje te kleuren, komt de kleur vrij. Deze kan je oppakken met de waterbrush. Zo gebruik je weinig water en blijft je papier in de bullet journal super mooi. Toen alles goed droog was heb met mijn Micron pen 0.1 de contouren gezet.
En als laatste nog even de maand stempel gezet.

bujo april 2018

Verder maakte ik nog de pagina’s: monthly, gratitude en mood.
Voor de Mood pagina ga ik deze maand een soort van mandala maken. Boho Berry maakt de mooiste, heb het idee dan ook van haar.

Gebruik jij ook een bullet journal? Ik hoor graag hoe jij hem gebruikt! Laat hieronder een reactie achter…